59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Kapsamında “Hara” Film İzleyiciyle Buluştu

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Hara filminin gösterimi yapılarak, söyleşisi gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması kapsamında yönetmenliğini Atalay Taşdiken’in üstlendiği “Hara” filmi gösterildi. Başrollerini Serkan Ercan, Nehir Erdoğan, Dolunay Soysert’in paylaştığı film seyircilere duygu dolu anlar yaşattı.

Film gösteriminin ardından, yönetmen Atalay Taşdiken, yapımcı Baran Seyhan, müzik yönetmeni Cihan Güçlü, oyuncular Nehir Erdoğan, Isabella Haddock ve Dolunay Soysert AKM’nin yanında bulunan kafede izleyicilerin sorularını yanıtladı.

İnsanların Kalbine Dokunmak İstiyorum

Filmi yarışmaya seçmeye değer bulan ön jüriye teşekkür eden Taşdiken, “Sinema yapmakla ilgili derdim insanların kalbine dokunmak, insanlara ulaşmaktı. Karamsar bir dünyanın içinde umarım karşılığını alabiliriz” şeklinde konuştu.

Haber: İsa Arı ve Mekin Coşkun

Fotoğraf: antalyaff