Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı Fenerbahçe’ye Mağlup Oldu

Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda ağırladığı Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımına 71-105 mağlup oldu.

Mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken bu noktadan sonra geriye düşen Antalya 07, ilk periyodu 18-24 geride tamamladı.  2. periyotta vitesi arttıran Fenerbahçe Kadın Basketbol Takım’ı soyunma odasına 27-55 önde gitti. 3. çeyrekte ritmini devam ettiren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı  47-83’lük skorla üstünlüğünü korudu.  Maçın son çeyreğinde hakimiyeti bırakmayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı’nı 71-105 mağlup etti.

“Bizim İçin İyi Bir Sınav Oldu”

Maç sonrası konuşan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Rıza Darendelioğlu, “ Şu an eksik bir kadromuz var, 4 oyuncumuz sakat 2’si haftaya dönecek. Fenerbahçe’nin çok güçlü bir kadrosu var, umarım bu sene Euroleague’i kazanırlar. Bizim için iyi bir sınav oldu, mutluyuz “şeklinde konuştu.

“2 Yeni Transfer Yaptık”

Antalya’nın Süper Lig’de kalması gerektiğinden söz eden Darendelioğlu, “İyi Basketbol oynuyoruz. 2 yeni oyuncu transfer ettik. Yarın burada olacaklar. İnşallah ligde kalacağız “açıklamalarında bulundu.

Haber: Bahar Kara ve Berkay Zengin