A Milli Takım, Norveç ile Berabere Kaldı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Cuma günü 21.45’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldiği Norveç ile 1-1 berabere kaldı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda üçüncü sırada bulunan Milli Takım, turnuvanın yedinci müsabakasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Norveç’i konuk etti. Kritik öneme sahip olan mücadelede, Milliler henüz maçın 6. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile öne geçse de 41.dakikada Thorstvedt’in attığı golle tabelada skor eşitlendi ve soyunma odasına beraberlikle gidildi. İkinci yarı başka gol olmayınca yüksek tempolu mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla G Grubunda puanını 11’den 12’ye yükselten A Milli Takım’ın sıralamadaki yeri değişmedi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, “Bundan sonra 9 puanı da almamız gerekiyor. Bu yolda bize ikramda bulunacak takımlar olursa bunu değerlendireceğiz, kaçırmayacağız” dedi.

Haber: Yunus Emre Yüksek