Açıkhava Reklamları Yarışması’ndan Akdeniz İletişim’e ödül

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri, A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması’nda üçüncü oldu.

Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın düzenlediği A Awards Junior Açıkhava Reklamları Yarışması’nda, Akdeniz Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri Selenay Bozdağ, Erencan Bektaş, Baran Serdar Hazar Üniversite Medya Junior kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü. Uluslararası jüri değerlendirmesi sonucunda Türkiye genelinde birçok üniversiteden öğrencinin katıldığı yarışmada Akdeniz Üniversitesi’nden Trio Ajans ekibi olarak yarışan öğrenciler ‘Neler Oluyor Hayatta?’ projesiyle gurur kaynağı oldu. “Bu ödül ilk ödülümüz değil, son da olmayacak. Çünkü biz reklamcılık alanında sonuna kadar gitmek istiyoruz” şeklinde konuşan Bozdağ, Bektaş ve Hazar’a para ödülü verilirken, ödül plaketleri Mart 2022’de düzenlenecek ödül töreninde takdim edilecek.

Haber: İsa Arı

Fotoğraflar: Emre Gürlemiş