AHİD ve TEV Antalya Şubesi’nden Eğitim İçin İşbirliği

Antalya Halkla İlişkiler Derneği (AHİD) ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şube arasında TEV Antalya Şube-AHİD Burs Fonu’nun açılması için işbirliği yapıldı.

TEV Antalya Şube Başkanı Arzu Aslan Kartal ve AHİD Başkanı Güldal Siğinç tarafından imzalanan protokol dahilinde burs fonu oluşturulması planlanırken, fondan faydalanacak öğrencilerin ise Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi olması şartı bulunuyor.

“Genç Arkadaşlarımıza Destek Olmamız Gerektiğine Karar Verdik”

Halkla ilişkiler mesleğinin Antalya’da gerektiği değeri görmesi adına bu ilk adımı attıklarını belirten AHİD Başkanı Güldal Siğinç, “Halkla İlişkiler mesleği icracılarının yeterli ve değerli bir eğitim görmeleri gereğine olan inancımızla, genç arkadaşlarımıza destek olmamız gerektiğine karar verdik. Bu karar doğrultusunda neler yapabileceğimizi değerlendirdik ve bir burs fonu oluşturabileceğimizi düşündük” şeklinde konuştu.

İki kurum arasında son derece uyumlu bir protokol imzalandığını ve bunun heyecanını yaşadıklarını belirten Siğinç, “Fon sayesinde gençlerin eğitim hayatları boyunca yalnız olmadıklarını, bu mesleğe gönül vermiş büyüklerinin arkalarında ve destekçileri olduğunu bilmelerini ve başarıyla mezun olarak aramıza katılmalarını hayal ediyoruz” dedi.

AHİD Olarak Var Gücümüzle Çalışacağız

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şube Başkanı Arzu Aslan Kartal nezdinde tüm TEV ailesine teşekkür eden Güldal Siğinç, AHİD olarak var güçleriyle çalışacaklarını vurguladıktan sonra sözlerini, “Akademisyen ve uzman üyelerimizden oluşan Eğitim Komitemiz tarafından kurum ve kuruluşlara verilecek eğitimlerden elde edilen kazançların tamamına yakınını bu fona aktaracağız. Ayrıca bu fona bağış sağlayabilmek için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. İnanıyorum ki; bizim küçük adımlarla çıktığımız bu yolda, koşarak ilerlememizi sağlamak adına, şehrimizin yüce gönüllü insanlarının da büyük katkıları olacaktır” diyerek sonlandırdı.

TEV Antalya Şubesi Adına Mutluluk Duyuyorum

Siğinç’in ardından söz alan TEV Antalya Şube Başkanı Arzu Aslan Kartal, eğitime katkı sunan bu kıymetli adıma eşlik etmekten TEV Antalya Şubesi adına mutluluk duyduğunu belirttikten sonra, “TEV Antalya Şube- AHİD Eğitim Burs Fonu’nun Antalya’ya hayırlı olmasını diliyor, AHİD yönetimini ve tüm üyelerini, bir ülkenin ilerlemesinde en önemli temel taşlardan olan eğitim konusundaki bu kıymetli girişimleri için kutluyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Akil Haber Ajansı