Akdeniz Heroes, Bahçeşehir Lions’a mağlup oldu

Akdeniz Üniversitesi Zeki Budak Stadyumu’nda gerçekleştirilen Akdeniz Heroes-Bahçeşehir Lions maçı, Akdeniz Heroes’in 20-36’lık mağlubiyeti ile son buldu.

Unilig 1. liginde çeyrek final maçı olan Akdeniz Heroes ve Bahçeşehir Lions karşı karşıya geldi. Akdeniz Üniversitesi Zeki Budak Stadyumu’nda gerçekleştirilen maçın ilk yarısı, Bahçeşehir Lions’un 14-15’lik galibiyeti ile son buldu. İkinci yarıya girerken üstünlüğü elde tutan Bahçeşehir Lions,3. Çeyreği 1428’lik skorla bitirdi. Son çeyrekte Akdeniz Heroes performansını yükseltse de, galip olmaya yeterli olmadı. Akdeniz Heroes, karşılaşmadan 20-36 mağlup ayrıldı.

“Kazanmak Güzel Ama Bu İşte Kaybetmekte Var “

Karşılaşma sonrası Akil Haber Ajansı’na konuşan Akdeniz Heroes Takım Koçu Ozan Kılıç, “Çeyrek finalin son maçıydı, yenileceğimizi düşünmemiştik bile demek ki rakibimizde bizden daha iyiydi. Kazanmak güzel ama bu işte kaybetmekte var. Bundan sonra daha sağlam devam edeceğiz.”

“Heroes’i Profesyonel Lig’e, Antalyaspor’a kaydıracağız !”

“ Yenilginin üstüne çokta konuşmaya gerek yok. Üniversite sezonu bitti ama Profesyonel Lig var. Takım için Profesyonel Lig’e yol alacağız. Artık takımı  Profesyonel Lig’e , Antalyaspor’a kaydırmaya başlayacağız. Heroes’ta oynaya  oyuncularımızı oraya çekmeyi planlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Haber: Bahar Kara