Akdeniz Heroes, Dumlupınar Titans’ı Mağlup Etti

Akdeniz Üniversitesi Zeki Budak Stadyumu’nda Dumlupınar Titans ile karşı karşıya gelen Akdeniz Heroes, mücadeleden 22-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Unilig Korumalı Futbol 1.ligi B Grubu 3. ve son hafta maçında  Akdeniz Heroes ile Dumlupınar  Titans karşı karşıya geldi. Akdeniz Üniversitesi  Zeki Budak Stadyumu’nda oynanan maçın ilk çeyreği 0-0 beraberlikle bitti. İkinci çeyrekte üstünlüğü ele geçiren Akdeniz Heroes devreyi 8-0 önde kapattı. Üstün mücadelesini ikinci yarıya da taşıyan Akdeniz Heroes üçüncü çeyreğini de 16-0 önde bitirdiği müsabakadan 22-0   galip ayrıldı.

“Esas Hedef Tabii Ki Şampiyonluk”

Mücadelenin ardından AKİL Haber Ajansı’na konuşan  Akdeniz Heroes takım koçu Ozan Kılıç, “Gruptaki üçüncü maçımızdı, ilk kez ev sahipliği yaptık. Bugünkü  maçımız, önceki iki  maçımıza kıyasla daha kolay bir mücadele oldu. Takımı taşıyan yaşça büyük oyuncularımızın olması, rakip takımın yeni kurulmasına istisnaden bizim için bir avantaj. Rakibimizi saygı duyuyoruz, güzel bir maç oldu” diye söylerken, şampiyonluğa oynadıklarını ve takımın yıllık planının 2. ligde olabildiğince başarılı olup 1. lige çıkmak olduğunu belirtti.

Hedefte Süperlig Var

Müsabakada sakatlanan Akdeniz Heroes takımının 8 numaralı yıldız oyuncusu Çağlar Başakın,” Maç genel itibariyle güzel geçti bizim için. Zaten gruptan çıkıp çeyrek lige girmeyi garantilediğimiz için psikolojimiz rahat oynadık. Beklediğimizden biraz düşük bir skorla kapatmış olsak bile nihayetinde galibiyeti aldık. Mutluyuz, gururluyuz. Takımı senelerdir taşıdığımız gibi yine çeyrek lige taşıdık. O sene bu sene diyerek süperlige çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Bahar Kara ve Berkay Zengin