Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Buluşma Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen buluşma etkinliğinde, bir buçuk senelik aradan sonra öğrenciler bir araya geldi. Yüz yüze eğitime geçilmesinden sonra okuldan ayrı kalan öğrenciler hasret giderirken, yeni kayıt olan öğrenciler de birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Etkinlik, hayatını kaybeden İletişim Fakültesi öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun anılması ile başladı.  Etkinlikte konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Figen Ebren, “Umarım okulumuz hep açık kalır. İyi ki varsınız, çünkü varlığınız fakültemize ışık ve renk kattı” dedi. Etkinlikte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşad Güdekli de klarnet çalarak öğrencilere sürpriz yaptı.

Etkinlikte ayrıca, mezun olan öğrenciler de anılarını paylaşarak geleceğin iletişimcilerine tavsiyelerde bulundu.   Uzun bir aradan sonra birlikte olmanın tadını çıkaran öğrenciler, Grup Rom’un konseriyle eğlendi. Öğretim üyelerinin de katıldığı etkinlik 3 saat sürdü.

Haber: Bahar Dalkılıç