Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Atölyeler Panayırı Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bulunan 7 öğrenci atölyesinin tanıtılması amacıyla fakülte bünyesinde Atölyeler Panayırı düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panayıra Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Figen Ebren ile bölüm hocaları da katılım gösterdi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bünyesinde yer alan, Akil Haber Ajansı, AKÜN TV, AİFA, Atölye HİT, ÜNİ FM, Reklamcılık Atölyesi ve Yeni Medya Atölyesi’nin ortak çalışmalarıyla öğrenci atölyelerinin tanıtımını yapmak amacıyla panayır düzenlendi. Panayır kapsamında fakültede stant kuran atölyeler, daha önceli çalışmalarından örnekler de sunarak kendilerini öğrencilere tanıttı. Sonrasında ise fakülteler kendilerine ayrılan saatlerde ofislerinde oryantasyon toplantısı düzenlediler.

Prof. Dr. Figen Ebren: Amacımız Teorik Bilgilerinle Birlikte Uygulama Deneyimi de Sağlamak
Etkinlik sonunda Akil Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Figen Ebren, “Etkinliğimizin hazırlığı uzun zamandır devam ediyordu. Bunun için dekanlığımıza bağlı olarak atölyeler genel koordinatörlüğü kurdu. Tek gayemiz teorik bilgilerin yanında uygulama ve saha deneyimi de sağlamak. Umarım bütün öğrencilerimiz atölyelerde çalışıp meslekte başarılı olurlar” dedi.

Atölyeler Bizim İçin Büyük Bir Adım
Akil Haber Ajansı’na atölyeler hakkında değerlendirmelerde bulunan iletişim fakültesi öğrencileriyse, “Atölyelerin çeşitliliği bizler için büyük bir şans. Hem derslerde öğrendiklerimizi nesnel olarak üretme imkanı hem de ilgi alanımıza uygun atölyeyi seçebiliyoruz. Mesleklerinde uzun yıllar bulunmuş hocalarımızdan alacağımız eğitimlerle, mezun olduğumuzda sahaya hazır bir şekilde çıkacağımıza inancım tam” şeklinde konuştular.

Haber: İsa Arı