Akdeniz İletişim’de Dekanlık Devir Teslim Töreni

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Mustafa Şeker dekanlık görevini Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Ebren’e devretti.

İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Prof. Dr. Figen Ebren, yeni dönemde aynı çalışma azmi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edeceklerini vurgulayarak, “Prof. Dr. Mustafa Şeker Hocama emekleri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili öğrencilerimiz yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Yakın zaman içerisinde yüz yüze eğitim faaliyetlerimize başlayacağız. Sizler için gerekli tüm sağlık önlemlerini almış bulunmaktayız” dedi.

Dekanlık görevini teslim eden Prof. Dr. Mustafa Şeker ise, “Dekanlık görevini yürüttüğüm süre boyunca destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan böyle, aynı desteği ben de sizlerle birlikte Figen Hocamızın dekanlığındaki yeni yönetime vereceğim” ifadelerini kullandı.

AKİL’den Yeni Dekan Ebren’e Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı (AKİL), Prof. Dr. Figen Ebren’e tebrik ziyaretinde bulundu. AKİL adına ziyareti Gazetecilik Bölüm Başkanı ve AKİL Genel Koordinatörü Doç. Dr. Murad Karaduman ile AKİL muhabiri Rawda Mekdad gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Doç. Dr. Karaduman, Prof. Dr. Ebren’e yeni görevinde başarılar dileyerek fakülte gazetesinin yeni sayısını takdim etti. Dekan Ebren, AKİL gazetesinin yeni sayısını inceleyerek çok beğendiğini ifade etti. Yeni dönemde AKİL Haber Ajansı öğrencilerine başarılar dileyen Ebren, her zaman ajansın ve öğrencilerin yanında olduğu belirtti.