Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri İftarda Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

MÜSİAD tarafında geleceğin iş insanlarını yetiştirmek amacıyla oluşturulan Genç MÜSİAD’ın Antalya Başkanı Ebubekir Yıldız, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin sponsorluğunda öğrencilerle her sene olduğu gibi bu sene de iftarda buluştuklarını belirtti.

Pandeminin ardından iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldız, “Vize haftasındayken öğrenci kardeşlerimizin üstünden hem nakit hem de vakit olarak iftar yemeği yükünü alıp ramazanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Sevgi Yolu üzerinde kurulan iftar sofrasında, 1 hafta boyunca öğrencilere sıcak yemek ikramında bulunulacak.

Haber: Azra Acar