Akdeniz Üniversitesi’nde İş Ağı Katılım Programı Gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesinde Student Developers Akdeniz Topluluğu, Huawei ile geniş katılımlı bir iş ağı programı gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Student Developers Akdeniz Topluluğu ve Bilgisayar Topluluğu tarafından İletişim Fakültesinde bilişim öğrencileri ve halka açık iş ağı katılım programı gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Huawei Topluluk Başkanı Student Developers Akdeniz Topluluk Başkanı Mehmet Can Acar, “Bu etkinliği düzenleme amacımız sektör ile öğrencileri birleştirmek aynı zamanda üyelerimizin iş ağı kazanmalarını sağlamaktır. En önemlisi de Huawei’nin burada öğrencilerden özgeçmiş de toplayacak olması öğrencilerimize staj ve iş imkânı sağlamaktadır” dedi.

Amaç Ortak Çalışma Kültürü Oluşturmak

Akil Haber Ajansına konuşan Huawei Geliştirici İlişkileri Mühendisi Deniz Can Ilgın, “Huawei teknolojileri ve geliştiricileri arasında köprü durumundayım. Bu etkinlik bizim çok önem verdiğimiz geliştirici gruplarımızın etkinliğiydi amaç ise ortak üretim kültürü oluşturmak” diye belirtti. Açık Paylaşım bireylerinin birlikte ortak beslenerek büyümesini sağlamayı ve Türkiye’deki Huawei programlarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyleyen Ilgın, “Küresel alanda bu etkinlikler çok fazla rağbet görüyor biz de bu şekilde topluluklar üzerinde farkındalık oluşturmak istedik.”

Haber: Zehra Gider, Taha Yasin Kaya, İsa Arı,