Antalya 07 Beşiktaş’a Mağlup Oldu

Antalya 07 Kadın Basketbol Takım’ı, Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda ağırladığı Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’na evinde 73-80 mağlup oldu.

Kadınlar Basketbol Ligi’nde Antalya 07 Kadın Basketbol Takım’ı, Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda Beşiktaş   Kadın Basketbol Takım’ı ile karşılaştığı mücadeleden 73-80 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ilk 5 dakikası  14-14 beraberlikle geçildi. Bu noktadan sonra üstünlüğü ele alan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı ilk periyodu 23-22 önde kapattı. İkinci çeyrek basa baş bir mücadeleye sahne oldu ve devreye 45-45 eşitlikle girildi. 3.periyot karşılıklı sayılarla geçilirken Beşiktaş, son periyoda 61-59 önde girdi. Son çeyrekte istediği oyunu sahaya yansıtamayan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı mücadeleyi 73-80 mağlup bitirdi.

“Kritik Dakikalarda Basit Hatalar Yaptık”

Maçın ardından AKİL Haber Ajansı’na konuşan Antalya 07 Kadın Basketbol Takım’ı Baş Antrenörü Rıza Darendelioğlu, “Güzel bir maç oldu. Kritik dakikalar da basit hatalar yaptık. Hedefimiz son haftaya her zamanki gibi hazırlanıp ligde kalma hedefimizi gerçekleştirmek” ifadelerini kullandı.

“Bizim Farkımız Erica McCall Oldu”

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Barış Akgün, ” Çok zor ama keyifli bir maç oldu. Bizim daha çok ihtiyacımız olan bir maç olmasına rağmen saha da Antalyalı oyuncular bizden daha karakterli mücadele ettiler. Bizim farkımız Erica McCall oldu diyebiliriz. O çok istedi ve farkını ortaya koydu. Hedefimiz son hafta maçını kazanıp son 8’e kalmak için elimizden gelen her şeyi yapmış olmak” ifadelerini kullandı.

Haber: Adilcan Özdemir, Berkay Zengin