Antalya 07 Galatasaray’a Mağlup Oldu

Kadınlar Basketbol Ligi’nde Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda konuk ettiği Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na 62-87 mağlup oldu. Mücadelenin ilk periyodunu 22-18 önde kapatan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı,  ikinci periyotta üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarı sonunda soyunma odasına 33-41 geride girdi. Üçüncü periyota hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip bu çeyreği 47-67 önde tamamladı. Maçın kalan bölümünde de üstünlük bozulmazken Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na 62-87 mağlup oldu.

“İyi Maç Oldu Sonunu Getiremedik
Mücadelenin ardından AKİL Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Rıza Darendelioğlu, “Galatasaray önemli kadroya sahip bir takım. Biz de direne bildiğimiz kadar direndik. İki oyuncumuz sakattı, skora yansımasının sebebi oyuncuları çok fazla dinlendiremememizden kaynaklanıyor. Galatasaray çok geniş rotasyonu olan bir takım. İyi maç oldu, iyi direndik ama sonunu getiremedik” ifadelerini kullandı.

Haber: Yaşar Soylu

Fotoğraf: Mekin Coşkun