Antalya Arena’da Cumhuriyetin 100. Yılı İçin 40 Metrelik Dev Koreografi

Antalyaspor’un taraftar grubu 07 Gençlik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladığı koreografi ile kutladı.

Antalya Arena’da oynanan Antalyaspor – Başakşehir maçı sırasında Antalyaspor’un taraftar grubu 07 Gençlik 40 metrelik koreografi çalışması ile Cumhuriyetin 100. yılını kutladı. Koreografiyi çok sayıda Antalyasporlu taraftar da sosyal medyasında paylaştı.

‘’Yüzüncü Yıla Özel Düzenlediğimiz Görsel Şölenle Bu Coşkuya Destek Olmaya Çalıştık’’

Maç sonrasında Akil Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan 07 Gençlik Başkanı Barış Bölükmeşe; ‘’07 Gençlik olarak 100. yıla özel bir görsel şölen düzenledik ve bu coşkuya destek olmaya çalıştık. Yıllardan beridir ‘Atatürk’ün Ordusu’ sözüyle sevgimizi göstermeye çalışıyoruz. Genç kardeşlerimize, Antalyaspor ve cennet ülkemizi sevdirmeyi aşılıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi gerek tribünde, gerek sosyal yaşamda 07 Gençlik bir taraftar grubundan daha fazlasıdır‘’ ifadelerini kullandı.

Haber: Atakan Soylu