Antalya’da Cumhuriyet’in 100. Yılına Özel 400 Metrelik Fener Alayı

Antalya’da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen fener alayında 400 metrelik Türk bayrağı açıldı.

Binlerce vatandaşın ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle yer aldığı yürüyüşe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya milletvekilleri ve STK üyeleri katıldı.

Yürüyüş Varyant’tan Başladı

Binlerce kişinin katıldığı fener alayı Konyaaltı Caddesi üzerindeki varyanttan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Milli marşlar ve sloganlar eşliğinde coşkuyla Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan yurttaşlara güzergah üzerindeki evlerden de yoğun destek geldi.

Akil Haber Ajansı’na konuşan vatandaşlar, Cumhuriyet’in 100. yılını kutluyor olmanın verdiği mutluluğu dile getirirken, milli birlik ve beraberlik mesajları da verdiler.

Haber: Rojbin Canpolat