Antalyaspor Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkanı Av. Aziz Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve Takım Kaptanı Hakan Özmert Akdeniz Üniversitesi Bezm-i Alem Valide Sultan Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar yemeği etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlik Yoğun Katılımla Gerçekleşti

İftar yemeği etkinliği sonrasında Bezm-i Alem Yurdu Konferans Salonu’nda söyleşi gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen söyleşi de Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve takım kaptanı Hakan Özmert öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Taraftarlarımız ve Şehir Bize İnansın”

Etkinliğin ardından AKİL Haber Ajansı’na konuşan Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, “Son 8 maçta bizim antrenörlerimiz hedef belirlediler ve biz bu 8 maçın 3 tanesini kazandık. Kalan 5 maçta 15 puan aldığımızda Avrupa kupalarına gideceğimize inanıyorum. Tabi ki önümüzde zorlu maçlar var ancak kazandığımız maçlar hiç kolay maçlar değil. 6 maçtır devam eden bir galibiyet serimiz var. Taraftarlarımız ve şehir bize inansın. İnşallah Avrupa Kupaları’na gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Antalyasporlu yöneticiler gerçekleştirilen söyleşi sonrası yaptıkları soru cevap etkinliğinde öğrencilere imzalı futbol topu hediye etti.

Haber: Adilcan Özdemir