Bakan Işıkhan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenciler ve akademik personelle bir araya geldi. Bakan Vedat Işıkhan, Akdeniz Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile ilgili gençlere bilgi verdi. Öğrencilerin ve idari personelin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Bakan Işıkhan, “Türkiye vizyonu, geleceğin Türkiye’si vizyonu anlamına geliyor biz kendi bakanlığımız olarak üzerimize düşen Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ‘üretim dedik, istihdam dedik’ ifadelerini kullandı.

Bugün imzaladığımız protokol çok önemli’

Yatırım, ihracat, büyüme, kalkınma kavramlarının önemini vurgulayan Bakan Işıkhan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Daha çağdaş ve müreffeh bir Türkiye’ye biz ulaşmak zorundayız. Bugün imzaladığımızı protokol bizim için çok anlamlı. Bu vesilesiyle gençlerimiz özellikle mesleki eğitim sürecinde Teknokent’in faaliyet gösterdiği üniversitelerden başladık. İlk protokolümüzü de Akdeniz Üniversitesi Teknokent ile yaptık. Gençlerimiz İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen projenin de katılımına destek vermelerini istiyorum çünkü katılım olmazsa biz belli bir noktaya gelemeyiz. Bu yüzden sizler için oluşturulmuş olan bu tür destekler, teşviklere de katılmanızı rica ediyorum.

Haber: Sıla Karademiroğlu, Hatice Barlsleki ve İsa Arı