DJ Burak Yeter Akdeniz Üniversiteli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

DJ Burak Yeter, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Genç Ne Sever” projesi kapsamında Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Bezm-i Alem Valide Sultan Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Burak Yeter gençlerin sorularını yanıtladı.

“Deneme Yanılma Yoluyla Yeteneğimi Keşfettim”

Mezun olduğu okulda öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu anlatan Yeter, babasının müzisyen olmasının ona küçük yaşlarda birçok enstrümanı denemesinin yeteneğini keşfetmekte büyük rol oynadığını belirtti.

“Hayalim Astronot Olmaktı”

Küçük yaşlardan beri uzaya ilgili olduğunu ve hayalinin astronot olmak olduğunu söyleyen Yeter, bu hayalini gerçekleştirmek için 2 yıl önce başladıkları yakında tamamlanacak olan uzay projesi ile 55 bin fit (ft) yükseklikte müzik yapacaklarını açıkladı.

“Filmimin Senaryosu Yazılıyor”

Hayatını konu alan bir filmin senaryo çalışmalarının da devam ettiğini uzay projesi sonrasında film projesinin hız kazanacağını söyleyen Yeter, filminin yayınlanması için Netflix ile anlaştıklarını bildirdi. Yeter, gerçekleştirilen söyleşi sonrası yapılan soru- cevap etkinliğinde öğrencilere imzalı futbol topu hediye etti.

DJ Burak Yeter, 30 Eylül Cuma günü saat 21.00 Akdeniz Üniversite Stadyumu’nda vereceği konserle öğrencilerle tekrar buluşacak.

Haber: Adilcan Özdemir