Dünyaca Ünlü Yönetmen ve Oyuncu Antalya’ya Hayran Kaldı

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritche ve yıldız oyuncu Jason Statham, “Five Eyes” çekimi için geldikleri Antalya’ya hayran kaldı. Ritche Türkiye’ye gelişi sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlardan birine, “İki aylık çekim sonrası tüm filmlerimi burada çekeceğim.” notunu paylaştı. Ayrıca Stanham’ın da Aspendos Antik Tapınağı’nda çekildiği fotoğraflar da beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü yönetmen Guy Ritche ve başarılı oyuncu Jason Statham’ı bir araya getiren ve ayrıca ekibinde Hugh Grant, Aburey Plaza, Scott Eastwood, Josh Hartnett gibi isimleri bulunduran “Five Eyes” yapımının çekimleri 21 Ocak’ta Antalya’da başlamıştı.

Film çekimi için iki aydır Antalya’da bulunan Ritche, sosyal medya hesaplarında paylaşmış olduğu videoda Türkiye için övgüyle bahsetti. Paylaşımında Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Kapadokya’ya da yer veren ünlü yönetmen, Antalya’da bulunan Aspendos Antik Kenti için de “Burası benim iki bin yıllık ofisim”  ifadesini kullandı. Guy Ritche yapmış olduğu paylaşımına, “Türkiye bir tür ilham kaynağı: Güzel yemekler, insanlar, oteller. İki aylık çekimden sonra artık tüm filmlerimi burada çekeceğim.” notunu ekledi.

JASON STATHAM’IN FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞMURU

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham’ın, Antalya’nın iki bin yıllık kültür mirası Aspendos Antik Kenti’ne yapmış olduğu ziyaret sonrası paylaştığı fotoğrafa 1.7 milyon beğeni geldi. Yıldız ismin paylaşımına, Türk filmlerinin tanınan oyuncusu Ezgi Mola’nın İbrahim Tatlıses’e ait “Mutlu Ol Yeter” şarkısının “Bunu sana yazdığımı bilmezsin, bir yabancı şarkı gibi dinlersin! Benim için önce Allah sonra sensin… Bir teeeeeeeek dileeeeeğim var #rosie” sözleriyle yaptığı yorumu da binlerce beğeni aldı.

Haber: Altuğ Gömleksiz