Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan, Mesut Özil’e Uyarı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, perşembe günü kulüp kanalı FB TV’ye takımın son dönemdeki durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Basında yer alan Mesut Özil- Vitor Pereira sorunu hakkında da konuşan Koç, “Basında yer aldığı kadar büyük bir sorun yok” diyerek yıldız oyuncuya bir de uyarıda bulundu.

FB TV’de gerçekleşen canlı yayında açıklamalarda bulunan Ali Koç, “Mesut Özil daha fazla oynamak istiyor, oynamaya aç. İyi bir Mesut’un neler yapacağını herkes biliyor. Oyun sistemi ile Mesut’un yaptıkları örtüşmüyor olabilir. Ancak hocamızın, Mesut’a ön yargısı yok. Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takıma döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum” görüşünü bildiren Ali Koç sözlerinin devamında, “Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı” şeklinde konuştu.

Özil – Pereira sorunuyla ilgili olarak da Koç, “Basında yer aldığı kadar büyük bir sorun yok, Mesut oynayamadığı için mutsuz, zaman zaman bunu dile getiriyor” dedi.

Haber: Yunus Emre Yüksek