Fransa’dan Gelen Lise Öğrencileri İletişim Fakültesine Konuk Oldu

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, Erasmus değişim programıyla Fransa’dan Manavgat’a gelen lise öğrencilerini ağırladı.

Erasmus değişim programı ile Manavgat’taki Namık Karamancı Fen Lisesi’ne gelen lise öğrencilerine Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Figen Ebren ve Gazetecilik bölüm başkanı Doç. Dr. Murad Karaduman tarafından iletişim fakültesindeki eğitim ve AKİL Haber Ajansı’nın işleyişi hakkında bilgi verildi. AKİL Haber Ajansı’nın haftalık haber toplantısına katılan öğrencilere öğretim görevlisi Ayşen Çatak Yalman da haberde dezenformasyonla mücadele konusunda öğrencilere bilgilerini aktardı.

AKİL Haber Ajansı’nın yanı sıra, AKÜN TV, ÜNİFM ve Atölye HİT’i de gezen öğrenciler, gezi sonunda dekan Prof. Dr. Figen Erben’e çiçek takdim ettiler.

Haber: İsa Arı