Genç Yazılımcı İletişim Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen söyleşiye Bytelus isimli şirketin kurucusu Onur Köseoğlu konuk oldu. Söyleşiye yoğun katılım gösteren öğrenciler, Köseoğlu’nun kariyer basamaklarını tırmanış hikayesini dinledi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Köseoğlu, üniversite yıllarını fakültenin atölyelerinde geçirdiğini ve orada vakit geçirmenin ona çok şey kattığını söyledi. Köseoğlu ayrıca üniversite yıllarında iletişimle ilgili birçok dalda faaliyet gösterdiğini, okurken aynı zamanda yazılımla da ilgilendiğini ve kariyerine yazılımcı olarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kariyer basamaklarında ilerleyebilmek için cesaret etmenin çok önemli olduğuna değinen Köseoğlu sınırlarımızı keşfedip onları genişletmemiz gerektiğinin altını çizdi.

Söyleşinin sonunda öğrencilerle soru cevap yapan Onur Köseoğlu, “Bize doğuştan iş imkanları sunulmadıysa kendimiz mümkün olduğunca dişlerimizi sivrilteceğiz ve altın bilezikleri takıp oyunu kuralına göre oynayacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Bahar Dalkılıç