Harry Potter Yeniden Hogwarts’a Dönüyor

Harry Potter hayranlarına müjdeli haber geldi. 20 yıl aranın ardından Potter ve arkadaşları okula geri dönüyor. Serinin ilk filmi Felsefe Taşı’nın vizyona girişinin 20. yılı kutlamaları sebebiyle, serinin tüm oyuncularının bir arada olacağı bir yapımın prömieri izleyici ile buluşacak.

‘Hogwarts’a Dönüş’ (Return to Hogwarts) ismiyle sevenlerinin karşına çıkacak yapım, Harry Potter sevenlerine adeta bir yılbaşı hediyesi niteliğinde, yılın ilk günü 1 Ocak 2022’de HBO Max’de prömiyer yapacak. Kanalın yaptığı açıklamaya göre tamamen yeni, derinlemesine röportajlar ve oyuncu sohbetleriyle izleyiciye etkileyici bir hikaye anlatılacak. Ayrıca platform üzerinden film serisinin tamamı da yayına girecek.

HBO Max tarafından yayınlanan film serisinden bazı sahnelerin yer aldığı fragmanda ise efsane kadronun sihrin başladığı yere yani Hogwarts’a döneceği vurgusu yapılıyor.

Özel bölüm ayrıca, 2022 baharında Warner Bros. Pictures’ın “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”un ilk vizyona girmesinden önce TBS ve Cartoon Network’te de yayınlanacak.

2011’de Hayranlarına Veda Etmişti

J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter serisi filmleştirilip bundan yirmi yıl önce yayınlanarak büyük bir hayran kitlesi toplamıştı. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Emma Watson, Alar Rickman, Michael Gambon gibi isimlerin yer aldığı proje, 7 seriden oluşan kitabın son filmi ‘Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2. Bölüm’ ile 2011 yılında beyaz perdeye veda etmişti.

Haber: Emre Gürlemiş