İletişim Fakültesinde Birinci Sınıflar İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında gelen öğrenciler için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Fakülte konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel Hoştut ile birlikte bölüm başkanları, öğrenci değişim programı koordinatörleri ve atölye sorumluları yer aldı. Toplantıda fakülte tanıtımı yapılırken; değişim programları, atölyeler, staj imkanları, öğrenci işleri gibi çok sayıda konuya değinildi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel Hoştut: Başarılar Diliyorum

Bilgilendirme toplantısında söz alan ve fakülte ile ilgili bilgiler veren Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel Hoşnut, “2000’li yıllarda eğitim öğretim hayatına başlayan fakültemiz gerek uzman kadrosu gerek azimli öğrencileriyle bu günlere geldi ve nice başarılara imza attı. Bu sürede sektör temsilcileri ile bir araya gelerek öğrencilerimize istihdam alanı oluşturmak için de çalışmalar yürüttük. 2023-24 eğitim öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Tülay Şeker: Kendinizi Geliştirmeniz En Büyük Temennimiz

Toplantıda konuşan Gazetecilik Bölüm Başkanı Tülay Şeker, “Fakültemizin yeni üyelerine 2023-24 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Fakültemiz bünyesinde gerek hocalarımızın ilgisi ve desteğinin tam olacağını bilmenizi isterim. Alanınızda kendinizi geliştirmeniz temennimiz. Bu konuda imkanlar dahilinde her türlü desteği sağlayacağımız bilmenizi isterim” dedi.

Etkinlikte söz alan Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Taşkaya, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tugay Arat ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçil Deren Van Het Hof da bölümler hakkında bilgi verdikten sonra öğrencilere güzel bir dönem ve başarı dileklerinde bulundular.

Atölyeler ve Değişim Programları Tanıtıldı

Toplantıda ayrıca Erasmus, Mevlana ve Farabi öğrenci değişim programlarıyla birlikte atölyeler de tanıtıldı. Öğrenci değişim programlarıyla bilgilendirmeyi İletişim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Birim Koordinatörü Doç. Dr. Emel Aksoy yaparken, atölye sorumluları da söz aldı.

Akil Haber Ajansı Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşen Yalman, “Yeni gelen öğrencilerimize başarılar diliyorum. Meslekte artı bir ile başlamanın püf noktası atölyelerden geçer. Kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu alanda uzmanlaşmanız gerekmekte. Biz atölyelerde tam olarak sizi mesleğe hazırlıyoruz tabi sizin buradaki azminiz çok önemli” şeklinde konuştu.

Bilgilendirme toplantısının sonunda farklı yarışmalarda iletişim fakültesini temsil ederek ödül alan öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber: İsa Arı