İletişim Fakültesi’nde Bocce Turnuvası Gerçekleşti

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Muratpaşa Gençlik Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen bocce turnuvasında öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. İletişim Fakültesi Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler üçerli takımlara ayrılarak bir yandan birbirleriyle yarışma heyecanını yaşarken diğer yandan da bocce sporunu tanıma fırsatını buldu.

Muratpaşa Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ünal ve İletişim Fakültesi Dekanı Figen Ebren ve akademisyenlerinde katıldığı turnuvada Bocce oyununun yanı sıra ok atma ve matrak oyunları da oynandı.

Turnuvanın sonunda Sultan Gündüz, Edanur Ürkmez, Dilara Türkay ve Ecrin Sağır’ın bulunduğu takım birinci olurken yarışmada derece eden ilk üç takıma yemek ödülü verildi.

Haber: Bahar Dalkılıç