Kadın Gazetecilere Özel Etkinlik

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir etkinliğe imza attı. AGC, ÖzdilekPark Antalya ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü işbirliğiyle kadın gazetecilere yönelik ‘Bebek Broş Yapım Etkinliği’ düzenledi.

Bir Arada Olmak Çok Anlamlı

AGC Başkanvekili Işık Tuncel ve AGC Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, kadın gazetecilerin de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne hitap etti.

AGC Başkanvekili Tuncel, kadınların yaşamın her alanında önemli bir rol oynadığını belirterek, “Bu özel günde el emeğimizle ruhumuza dokunuşlar yaparak ilginç bir üretim yapacağımıza inanıyorum. Birlikte güzel işlere imza atmak ve kaynaşmak hepimiz için çok anlamlı” ifadelerini kullandı.

AGC Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek ise, “Sizlerle böyle özel bir günde bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Bu etkinlikte birlikte geçireceğimiz güzel anlara tanıklık etmek çok özel” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Haber: Taha Yasin Kaya