Konyaaltı’nda 100. Yıla Özel 1923 Zeybek

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı için düzenlenen etkinlikler kapsamında saat 19.23’de, 1923 gönüllü aynı anda zeybek oynadı.

Konyaaltı Halk Oyunları ekibi eğitimcisi Mehmet Bağcı’dan ders alan 1923 gönüllünün zeybek gösterisine halk yoğun bir katılım gösterdi. Sahneye kurulan dev ekran ve havai fişek gösterisiyle birlikte Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Başkan Esen: İyi ki Varsınız

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Sizler burada Atamıza saygıyı, Cumhuriyetimize sevgiyi göstermek için gönüllü olmuş, kimisi doktor, kimisi işçi, kimisi erkek, kimisi kadın, kimisi çocuk, kimisi engelli 1923 Cumhuriyet sevdalısısınız. İyi ki varsınız. O kadar güzel bir iş çıkarttınız ki sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Zeybeklerin yüzyıla özel şovunun ardından sonra gerçekleşen Leman Sam konseriyle birlikte etkinlik sona erdi.

Haber: Onur Aldemir, Hayat Çiçekseven, Gamze Esma Ataş