Kraliyet Muhafızının Küçük Çocuğu Ezip Geçtiği Görüntüler Viral Oldu

İngiltere Kraliyet Muhafızı’nın küçük bir çocuğu kasıtlı olarak yere düşürdüğü görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından İngiltere karıştı.

İngiltere’de Kraliçe Elizabeth’i korumakla görevli olan muhafızlar rutin yürüyüşlerini gerçekleştirdikleri sırada bir muhafız yoluna çıkan küçük çocuğu aldırmaksızın yürüyüşüne devam etti. Muhafızdan kaçamayan küçük çocuk yere devrildi. Muhafız ise arkasına bakmadan yürüyüşüne devam etti. Olayın görüntülerinin sosyal medyada viral olması üzerine İngiltere’de konuyla ilgili çeşitli görüş ayrılıkları ortaya çıktı.

Her Şey Vatandaşların Çektiği Videolar ile Başladı

Yürüyüşü izleyen bir vatandaş muhafızın küçük çocuğu ezip geçtiği anları saniye saniye cep kaydetti. Vatandaşın videoyu sosyal medyaya yüklemesi üzerine video hızla yayılarak viral oldu.

Bazı Sosyal Medya Kullanıcıları Muhafızı Savunuyor

Sosyal medya üzerinden videoya yorum yapan bazı kullanıcılar muhafızın işini yaptığını ve çocuğu düşürmesinin doğru olduğunu söyleyerek muhafızı savunurken bazı kullanıcılar ise küçük bir çocuk olduğu için muhafızın bir istisna yapabileceğini, davranışının yanlış olduğunu belirterek muhafızın hareketine tepki gösterdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili bir açıklama beklerken ilgililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Haber: Güldeste- Demirtaş