Kurumsal Gelişim Danışmanı Sevim Günsev Kariyer Planlama Dersinin Konuğu Oldu

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Kariyer Planlama dersi kapsamında yapılan söyleşilerin bu haftaki konuğu kurumsal gelişim danışmanı Selin Günsev oldu. “Kişisel Markalaşma ve Algı Yönetimi” başlığı altında yapılan söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Günsev, kişisel marka ve algı yönetimi kapsamında kariyerinin başlangıcını, deneyimlerini, karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını öğrencilere aktardı. Günsev, pozitif insan davranışı üzerine İtalya ve Polonya’da eğitim aldığını belirterek, “Önce İtalya’da sonra Polonya’daki okullar pozitif insan davranışı koçluğunun temellerini atmış oldu” dedi.

Söyleyişinin sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Selin Günsev, “Merak hepimizde biraz var ama o merakın üzerine gidip- gitmediğimiz noktasında bir fark yaratıyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.

Haber: Abdülrezzak Kılıç