LÖSEV’den Binlerce Aileye Ramazan Yardımı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), “Önce Çocuklar İyileşsin” sloganıyla bu yıl da Ramazan ayı yardım paketlerini, bağışçıların yardımıyla gönüllü olarak Türkiye’deki tüm lösemili hastalarına ve ailelerinin kapılarına kadar teslim etmeyi sürdürüyor.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, Ramazan ayı boyunca lösemi ve kanserle mücadele eden ailelerin aylık gıda ihtiyacını karşılamak istediklerini belirterek ailelerle dayanışma içinde olunmasına dikkat çekti. Ünver, “Ramazanda bütün ailelerimizin sofralarını donatmak istiyoruz. Kolilerimiz ile lösemi ve kanserle mücadele eden bir ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılıyoruz. Salçadan kuru gıdaya, temizlik malzemelerinden giyime kadar bu dönemde ihtiyaçları olabilecek her yardımı iletiyoruz. Paylaşmanın, dayanışmanın arttığı Ramazan ayında da ailelerimizin yanındayız ve herkesi böylesine anlamlı bir zamanda ailelerimize destek olmaya, bir çocuğun elinden tutmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Koli Koli Mutluluk” sloganıyla yola çıkan LÖSEV, ramazan ayı boyunca ailelere bağış yapmak isteyenler için çeşitli yardım paketleri seçenekleri oluşturdu. LÖSEV’e kayıtlı olan ailelere yapılacak yardımlar için www.losev.org.tr/ramazan  linki kullanılabilecek.

LÖSEV, ‘Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir” düşüncesiyle bu yıl da binlerce lösemi hastasına ve ailelerine yardım paketlerini ramazan ayı boyunca götürmeye devam edecek.

Haber: Abdulrezzak Kılıç