Mete Gazoz Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Antalya’da Ok Attı

Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Antalya’da bulunan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.

Antalya Valiliği tarafından düzenlene Yunan mitolojisine ‘Olimpos’un Sönmeyen Ateşi’ olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki etkinliğe Vali Hulusi Şahin, Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, olimpiyat ve dünya şampiyonu milli okçu Mete Gazoz ve 300 genç katıldı.

Mete Gazoz: Cumhuriyetin 100. Yılında Ok Atmak Onur Verici

Akil Haber Ajansı’na konuşan milli sporcu Mete Gazoz, “Böyle özel bir günde burada olmak ve sporcu adayları ile bir arada olmak Cumhuriyetin 100. Yılında Ok atmak benim için onur ve gurur verici. Geçtiğimiz ilk yüz yılda bir madalya kazandırmış olmam bana onur veriyor. Türk halkına ve teknik heyetimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Vali Şahin: Hayalinizdeki Ülkeyi Daim Etmek Zor Değil

Etkinlikte konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin ise “Cumhuriyetin ilk yüz yılında gerek teknoloji ile gerek tarım ve gençlere verilen destekler ile çok güzel yerlere gelineceğine dair çok büyük umutlarım var. Hayalinizdeki ülkeyi daim etmek zor değil. Siz değerli gençlerimiz; okuyun, araştırın, spor yapın ikinci yüz yılın bizim için çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahsen yılmaz, Nursafa Özdemir, İsa Arı