Muhittin Böcek: Altın Portakal Demek Antalya Demek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 59.’su düzenlenen Altın Portakal Film Festivali etkinliklerinde AKİL Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.

“Katılan Bütün Sanatçılarımıza Çok Teşekkür Ederim.”

Altın Portakal Film Festivali’nin, Antalya için çok önemli olduğunun altını çizen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Şimdi tabii ki Altın Portakal demek, Antalya demek. Altın Portakal demek, Yeşilçam demek. Altın Portakal demek, sanatseverlerin olduğu şehir demek. Bu bakımdan bu bir haftalık süreçte hem özüne dönen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, bütün konuklarımız ve sinemaseverlerle hep birlikteyiz. İnşallah bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla bunu devam ettiririz. Katılan bütün sanatçılarımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Yaşar Soylu