Raylı Sistem Başlıyor, Bir Hafta Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde tüm testler tamamlandı. Yeni hat 25 Ekim 2021 Pazartesi günü faaliyete geçiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir hafta ücretsiz çalışacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Otogar- Müze arasında yapımını tamamladığı 3. Etap Raylı Sistem Projesi faaliyete geçiyor. Hat üzerindeki sinyalizasyon, trafo, gabari, cer gücü gibi sistemlerin denetlenmesinin ardından kum torbaları kullanılarak yapılan ağırlıklı testler de başarıyla tamamlandı.

Raylı sistem; Atatürk Durağı, Sakarya, Batıgar, Yenidoğan, Kültür, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi, Meltem, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Müze Durağı arasındaki güzergahta vatandaşları taşıyacak.

Haber: AKİL Haber Ajansı