Reklamcılık ve Fotoğrafçılık Alanının Tecrübeli İsimleri Akdeniz İletişim’in Konuğu Oldu

Reklamcılık ve fotoğrafçılık sektörünün önemli isimlerinden Cihan İşbaşı ve Serdar Karaduman İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir ara geldi. Graphx Ajans sahibi Cihan İşbaşı “Yaratıcı Olabilmek Üzerine Balıklarla Dersler”, Nore Ajans sahibi Emrah Karaduman ise “Türkiye’deki UNESCO Miraslarının Tanıtımı Üzerine ‘UNESCO Foto Safari’ Projesi” başlıklı sunumunu yaptı.

Başka Alanlara Yönelmek Şart

Akdeniz Reklamcılar Derneği organizatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerde sektörün tecrübeli isimleri tecrübelerini geleceğin iletişimcilerine aktardı. Graphx Ajans sahibi Cihan İşbaşı mesleğin püf noktaları üzerine konuşurken, “Medya sektöründe kendi alanınız dışında başka alanlara da yönelmelisiniz yönelmediğiniz takdirde çağı yakalamanız olanaksızdır” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı İçin İlgi Çekici Bir Ülke

Türkiye’de fotoğrafçılık üzerine dair deneyimlerini aktaran Nore Ajans sahibi Serdar Karaduman ise, “Türkiye hem tarihi hem doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Böyle olması da fotoğrafçılık için alan sağlıyor. Bu yüzden her sene çeşitli etkinliklerle imza atıyoruz ve öğrencilerin dikkatini çekmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: İsa Arı