Sadettin Saran Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İş insanı Saadettin Saran, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, girişimcilik ve liderlik olmak üzere birçok konu hakkında görüş bildirdi.

“Beni bugüne getiren en önemli etken çekmiş olduğum zorluklardır”

Bulunduğu noktaya gelene kadar çok sayıda zorluk çektiğini belirten Saran, “Gençler sizlere tavsiyem zaman yönetimini iyi kullanın. Ben üniversite dönemindeyken spor antrenmanım ve okul sınavım aynı güne denk gelmişti. Bursumun kesilmemesi için antrenmana, sınıfta kalmamak için okul sınavlarına yetişmek zorundaydım ve hiç kimse gözümün yaşına bakmıyordu” ifadelerini kullandı.

“Bisikletle Hem Derslere Hem de Antrenmanlara Yetişmeye Çalışıyordum”

Sporcu bursu ile Amerika’da üniversite eğitimi alan Saran o günleri ise şu cümlelerle anlattı: “-10, -15 derecelerde ben bisikletle hem derslere hem de antrenmanlara yetişmeye çalışıyordum çünkü başka alternatifim yoktu. Sınıfa girdiğimde yüzümü yıkamamdan ötürü donan saçlarım erimeye başlıyordu. Bir gün gene nasıl yetişeceğim diye düşünerek dışarı çıktığımda bisikletimin çalındığını gördüm. Yoldan yürürken gelen seslere aldırış etmiyordum çünkü duyamıyordum. En sonunda yüksek bir sesle birisi seslendi, arkamı döndüğümde bütün kitaplarım ve defterlerim yerlerdeydi.”

Etkinlik soru- cevap bölümünün ardından Sadettin Saran’a hediye takdim edilmesiyle son buldu.

Haber: Taha Yasin Kaya