TED Antalya Koleji Öğrencileri Akdeniz İletişimi Ziyaret Etti

TED Antalya Koleji öğrencileri Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi atölyelerini ziyaret etti. Fakültede bulunan UNİ FM, Atölye Halkla İlişkiler, Akün TV ve Akil Haber Ajansı’nı ziyaret eden öğrenciler, atölyelerin işleyişiyle ilgili bilgi aldı.

“Atölyelerin Çalışma Şekilleri Çok Farklı”

İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi Nil Ekeyılmaz, atölyeleri çok beğendini dile getirerek, “Atölyelerin çalışma şekilleri çok farklı. Ben en çok UNİ FM’e ilgi duydum” dedi.

“Hedeflerim Arasında Gazetecilik Var”

Bir diğer üçüncü sınıf öğrencisi Zeynep Cengizer ise, atölyelerin kendilerini çok şey kattığını söyleyerek, “Hayallerim arasında gazeteci olmak var” şeklinde konuştu.

Atölyelerin işleyişini ilgiyle takip eden öğrenciler, bu ziyareti tekrar etmek istediklerini belirttiler.

Haber: Nil Ekeyılmaz, Zeynep Cengizer