Yıldız Voleybolcu Milli Takıma Veda Ediyor

Milli Voleybolcu Naz Aydemir Akyol, A Milli Takımı’na veda ettiğini açıkladı. Türk voleybolunun yıldız isimlerinden olan 31 yaşındaki Naz Aydemir Akyol, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 2004 yılından beri formasını terlettiği A Milli Kadın Voleybol Takımı’na veda ettiğini açıkladı.

“Büyük Gururla Taşıdığım Formama Veda Vakti”

Başarılı sporcunun, sosyal medyada yayınladığı veda mesajı ise şöyle: “Birlikte geçirdiğimiz çok zor bir yılın son dakikalarına girerken tüm kalbimle, ülkemiz ve tüm dünyamız için sağlık, eşit yaşam ve eğitim hakkı, çocuklarımız için umut dolu bir dünya diliyorum. 2022’ye sayılı dakikalar kala kendi spor hayatımla ilgili bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim. Benim için 2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım milli formama artık veda vakti.”

Sosyal medya paylaşımında veda vaktinin geldiğini belirten Akyol, beraber yolda yürüdüğü herkese şu sözlerle teşekkür ederek sözlerini noktaladı: “On yedi sene boyunca çalışma fırsatı bulduğum federasyon başkanları ve yöneticilerime, teknik ekip, sağlık ekibi ve gururla formayı birlikte terlettiğim takım arkadaşlarıma; Pamir’in doğumundan sonra bana her türlü imkânı ve kolaylığı sağlayan federasyon başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ve yönetim Kurulu’na, her maçımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Türk halkına her şey için çok teşekkür ederim.” Başarılı voleybolcunun spora veda etme haberinin ardından sevenleri sosyal medya üzerinden üzüntülerini dile getirerek birçok paylaşımda bulundu.

Haber: Azra Acar